måndag 4 januari 2010

Lycklig dotter

Hej,

Ikväll har vi varit till affären och hämtat ut paket med Elins nya mobil. Hon har köpt den för julklappspengar, gissa om hon har ett STORT leende på läpparna :-)


Moa är inte heller allt för besviken eftersom hon fick överta Elins förra mobil som endast var 2 månader gammal. (För första gången har hon köpt en mobil för egna pengar)





Efter lite snack mellan tjejerna konstaterade de i mellandagarna att båda skulle bli mer än nöjda om Elin köpte en ny mobil och Moa fick överta den "gamla" mot en symbolisk summa pengar.

Jag har jobbat hela dagen och kände inte för att laga mat, så efter att vi hämtat mobilen gick vi till pizzan och satt oss och åt. Så skönt ibland att få maten serverad. Ni tror väl inte att Elin kunde vänta tills vi kom hem med att packa upp mobilen..... Nej då innan maten var serverad satt hon och lekte med sin LG KP500 med touchskärm.

Imorgon skall jag prata med Elins ortoped ang hur vi går vidare med hennes knän.... Om de kan operera eftersom EDSen är i ett så tidigt stadium. Men framför allt måste de se över vad hon kan få emot värken! Det gör ont i hela mig att se henne lida.

Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar