måndag 14 juni 2010

Besök på smärtmottagningen

Idag har jag och Elin varit på smärtmottagningen. Efter att först blivit återremitterade till ortopeden, som avskrivit henne som aktiv patient. Har vi idag efter ny remiss från vår familjeläkare varit på smärtmottagningen.

Vi fick träffa en mycket trevlig läkare och sjuksköterska som efter påpekande att de faktiskt på väldigt kort tid fått två remisser angående Elin. Vilket beror på att hennes mamma blev "skogstokig" när jag fick veta att hon inte skulle få komma till smärtmottagningen. Svårt att se sin dotter lida varje dag.

Efter det fick vi redogöra för hennes smärtor och framförallt hur det påverkar hennes vardag. Elin framförde sina åsikter om hopplösheten att inte kunna fullfölja en hel skoldag utan att hon måste gå hem med fruktansvärd värk.

Efter lite diskussioner fram och tillbaka tändes en smula hopp för Elin. Man konstaterade att det finns morfinplåster som hon kommer få prova. En telefontid med läkaren om en månad för att utvärdera hur det går. Om detta inte skulle fungera, hade läkaren ideer om annan medicin.

Nu ska en trött mamma gå och lägga sig. Känns som luften fullständigt gått ur mig efter besöket idag.

// Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar