lördag 22 maj 2010

Moa byter skola

Hej,

I torsdags var jag, Moa och Tim på möte i Moas nya skola. Hon kommer börja på samma skola som Elin går på. Måste säga att jag är jätteimponerad på deras upplägg.

När vi kom till skolan togs eleverna emot och fick gå till sina blivande klasser. Efter en grundlig genomgång hur skolan fungerar fick eleverna gå en rundvandring med sin blivande handledare.

Under tiden fick vi föräldrar fylla i en del papper som skolan behöver inför skolstarten. En sprudlande glad Moa kom tillbaka, under rundvandringen hade hon hunnit prata med flera av sina kommande klasskompisar.

Kommer definitivt inte kännas lika pirrigt inför skolstarten. Vi fick dessutom med oss schemat för de första två veckorna i höst.

Efter att mötet var klart skulle vi åka hem, men det blev en lång kväll i Västerås innan vi kunde komma hem. Åskan hade slagit ut strömmen så tåget som vi skulle åka med satt fast i Ängelsberg. Vårat tåg skulle ha avgått klockan 20.15 men kom inte till Västerås förrän 21.00.

Väl hemma fick barnen lämna över sin present till Tim som fyllde år i tisdags. Under tiden vi satt och fikade berättade Elin om sin kväll. Hon har börjat rida igen. Efter samtal med både sjukgymnasten och arbetsterapeuten har vi fått rådet att det borde vara en bra aktivitet för Elin. Det återstår och se om ett par gånger om det fungerar. Efter det var det några mycket trötta barn som kröp ner i säng.

// Vi hörs!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar