fredag 28 maj 2010

Kallelse

Vet inte riktigt hur detta gått till, men idag fick Elin kallelse till smärtmottagningen på centrallasarettet i Västerås. Hon har fått tid redan den 14 juni.

För drygt en veckas sedan fick vi beskedet att hon inte fick komma till smärtmottagningen. En mycket f-bannad mamma pratade med smärtmottagningen, ortopedmottagningen och familjeläkaren. Vi hade då väntat i tre månader på att få en kallelse men de hade återremitterat henne till ortopeden. Men ortopeden hade missat att meddela oss detta.

Efter ett samtal med vår familjeläkare, skrev han en ny remiss där han mer eller mindre begärde att om smärtmottagningen ansåg att de inte kunde hjälpa Elin, var de tvungna att vidare remittera henne till smärtmottagningen i Uppsala för hjälp.

Hoppas nu bara att hon kan få hjälp att hantera sin smärta. Det är väldigt svårt att se henne lida. Hon är verkligen en kämpe, trots att man ser hur ont hon har. Hon försöker verkligen.

// Vi hörs!

2 kommentarer:

  1. Ganska typiskt att remisserna "försvinner". Jag fick också gå och vänta på en remiss i 4 mån innan jag fick nog och började efterlysa den. Då hade den gått tillbaka till ortopeden varifrån den kom. Ibland undrar man om det är ett knep att korta köerna. Hoppas Elin får hjälp nu, håller tummarna.

    SvaraRadera
  2. Tack, ja jag hoppas verkligen hon får hjälp att om de inte kan hjälpa henne få bort smärtan, åtminstone hjälpa henne hantera den. :-)

    SvaraRadera