söndag 14 februari 2010

Knäskydd

Hej,

I torsdags var Elin till ortopedtekniskamottagningen på Centrallasarettet i Västerås. De gipsade av hennes båda fötter för att kunna gjuta skoinlägg. Hon fick även prova ut knäskydd för att kunna ha på gymnastiken, när hon går ut med hundarna och vid tillfällen då mjuka skydd inte hjälper.




Nästa gång hon ska tillbaka kommer hon få prova ut mjuka knäskydd, höftbälte, armbågsskydd och då ska även skoinläggen vara klara.

Efter det kommer hon kunna få börja vara med på skolgymnastiken i mindre utsträckning. Eftersom hon inte klarat vara med på skolgymnastiken mer än ett par gånger från augusi förra året, kommer det ta ett tag att vänja kroppen. Om hon börjar i för stor utsträckning är risken stor att hon får alldeles för ont.

På onsdag skall vi till hjälpmedelscentralen och hämta hennes dator och förhoppningsvis har hennes stol kommit. Hon har även en träff med sjukgymnasten.

Moa, jag och hundarna har varit ute i det fina vintervädret och tagit en skön och behövlig långpromenad. Här kommer några underbara vinterbilder.







Vi hörs!

2 kommentarer:

  1. Hellu.
    Verkar som det är ett helt företag med utprovning etc..
    Hoppas att de hjälper i slutändan.
    Kram Sara

    SvaraRadera
  2. Hej Sara,

    Jag det känns som ett helt företag att få ordning på allt! Men jag är fortfarande positiv till att om allt kommer på plats får Elin en "dräglig" vardag! Kram

    SvaraRadera